Proměna. Zdravé hubnutí.

Jak to bude konkrétně vypadat?

Celý program je nyní rozdělen na jednotlivé moduly a můžete si vybrat nebo využít všechny čtyři současně. Samozřejmě čím komplexnější, tím účinnější. Je dobré pro sebe něco přínosného udělat.

  • Přednášky o zdravém životním stylu a motivaci – 5x

Témata přednášek:

  1. Moje motivace a proč chci tvarovat postavu
  2. Co nám energii dává a co bere, špatné a dobré návyky, strava
  3. Kde vzít na to čas – time management
  4. Co nosit, jak se oblékat, aby to zakrylo naše nedostatky a cítily jsme se dobře, image
  5. Téma dle přání a zájmu účastnic – předem zjištěno

Přednášky s „ vychytávkami“ formou webináře,kdo se nezúčastní přímého vysílání, dostane link a může si shlédnout kdykoliv se mu bude chtít ze záznamu, 30 min., St 27. 2. v 19:00 první.

  • Individuální koučink – 3x každý důvěrně a jednotlivě, mezi čtyřma očima, cílem bude individuální nastavení cíle, návyků, podpora a motivace

Domluvíme si osobně den i hodinu, která Vám bude vyhovovat, Znojmo, Lazebnická 7, 

  • Nordic walking v přírodě (Kraví hora, Gránické údolí…) – chodit budeme 2x týdně (jednou odpoledne a jednou dopoledne- možné i o víkendu), vaše kombinace je libovolná, 

Doba trvání programu: deset po sobě následujících týdnů. Začínáme příští týden. Napište mi, prosím, na tento mail, pokud máte zájem se přihlásit. Poté Vám podle vybraných částí pošlu podklady k placení, materiál (vstupní dotazník) a domluvíme si termíny. Aktivit je mnoho, ale není třeba se obávat. Jsou dobře časově provázané a připravené tak, aby Vám zabraly jen nejnutnější množství času.
Těším se na Vaše odpovědi, dotazy a případné náměty!

Lenka Hubatková,  na www.krasapromeny.cz, lenka.hubatkova@krasapromeny.cz, 608851312